• تاریخ انتشار : 1404/05/08 - 10:04
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

 فرصت شرکت در مزایده اموال تملیکی امشب به پایان می رسد/ از عرضه خودرو تا لوازم خانگی

در مزایده 292 اموال منقول  سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی که ساعت 24 امروز به پایان می رسد در مجموع بیش از 12 هزار میلیارد ریال کالا عرضه شده است.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال‌تملیکی، مزایده سراسری 292 اموال منقول که از یک مردادماه آغاز شده بود، ساعت 24 امروز چهارشنبه 8 مردادماه پایان خواهد یافت.



در این مزایده 27 استان حضور دارند و 321 پارتی انواع کالا با قیمت پایه بیش از 12 هزار میلیارد ریال عرضه شده است.



در این مزایده انواع کالاها از قبیل وسایل نقلیه سنگین و راهسازی،انواع خودرو سواری، لوازم یدکی،لوازم خانگی برقی و غیربرقی، تجهیزات الکترونیکی، کیف،کفش،پوشاک،کامپیوتر و قطعات و ... عرضه شده است.



 بر اساس اطلاعات جدول زمان بندی، علاقه مندان می‌توانند با دریافت اطلاعات مزایده از طریق سامانه ستاد تدارکات الکترونیک دولت به نشانی eauc.setadiran.ir و یا تارنمای سازمان اموال تملیکی، از کالاهای عرضه شده بازدید به عمل آورده و پیشنهادهای قیمتی خود را در سامانه مذکور ثبت نمایند.



 بازدید از کالاهای مطرح شده  تا ساعت 13 امروز امکانپذیر است.



همچنین 13 مرداد ماه نیز رمزگشایی صورت گرفته و اسامی برندگان اعلام می‌شود.


  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 22153
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم